Srpska liga Zapad sa digitronom u poslednja tri kola

Predsednik Loznice Vladan Lukić u svojoj debitantskoj karijeri rukovodioca kluba imaće neverovatno iskustvu za koje će se sigurno potruditi da mu se više ne ponovi. Ulazimo u poslednja tri kola Srpske lige Zapad gde pola lige se bori za opstanak. Bodovna razlika je veoma mala, kombinacije sa digitronom u rukama prave sve ekipe. Jedino se još ne zna sa koliko bodova će biti kažnjene ekipe Smedereva i Mihajlovca.

Ista priča je i u borbi za vrh tabele gde su tri ekipe u opciji za plasman u PLS. Ne pamti se kad je bilo zanimljivije u najboljoj trećoj ligi Srbije. Rukovodstvo FSRZS obesbedilo je video snimke sa svih utakmica od Šapina do Zubinog Potoka. A kako nezvanično saznajemo ti snimici imaju preko milion pregleda a prednjači upravo utakmica Smederevo – Mihajlovac koja je objaveljna na sajtovima širom sveta.

Loznica je došla u situaciju da je jednom nogom bila već zonaš ali dolaskom Duška Obadovića ekipa je preporođena. Naparavljeni su sjajni rezultati pa tako Loznica u poslednja 3.kola zavisi sama od sebe. Ukoliko zabeleži  dve pobede opstanak je siguran. Dve utakmice igra kod kuće, dočekuje Jošanicu i Jedinstvo Puteve, obe ekipe se bore za opstanak a gostuje ekipi Karađorđa koja sad u problemu jer ima 33. što joj ne garantuje status srpskoligaša.  Loznica sa dve pobede može da napravi  35. bodova i bude sigurna u svoj status. Postoje kombinacije gde Loznici odgovara da igra nerešeno u poslednja dva kola ali to zavisi od ostalih rezultata.

Jedno je sigurno, u svim kombinacijama Loznica mora u nedelju da pobedi ekipu Jošanice direktnog konkurenta i to ako je moguće sa dva gola razlike pošto se u slučaju istog broja bodova gleda međusobni skor.

Loznica u međusobnim susretima ima bolji skor samo od Železničara iz Lajkovca.

Utakmica Loznica – Jošanica iz Novog Pazara igra se u nedelju sa početkom u 17:00. Očekujemo da veliki broj ljubitelja fudbala dođe na Lagator i da podršku mladoj ekipi Duška Obadovića. Predpostavljamo da će uprava FK Loznica za ovu utakmicu ulaz ostaviti otvoren a ko bude želeo da plati kartu i pomogne klubu to može da učini.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas