Spektakl u Šapcu Mačva dočekuje Crvenu Zvezdu

Utakmica četvrtfinala KUP-a Srbije igra se u sredu, 14. marta od 15 časova i 30 minuta, dok će superligašku utakmicu ova dva kluba odigrati u Šapcu u nedelju, 18. marta od 17 časova. Oba susreta direktno će prenositi Televizija Arena sport, međutim to nije razlog da veliki broj lozničana se uputi na stadion provincijskog Urugvaja i posmatraju uživo ovaj spektakl.
Trenutni lider superligaškog društva, ekipa Crvene zvezde u Šapcu je takmičarsku utakmicu poslednji put igrala davne 1969.godine i to u KUP takmičenju. Istorijski uspeh šabačke Mačve ostvaren prošlogodišnjim plasmanom u Super ligu Srbije, priželjkivanu čak 65 godina, na stadion „Provincijskog Urugvaja“ vratio je najuspešnije fudbalske klubove u Srbiji, kao i izuzetno brojnu publiku. Da je i za Šapčane fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu, dokaz je više od 5.000 posetilaca u većem broju do sada odigranih supreligaških susreta, čime je Mačva zauzela visoko treće mesto po posećenosti mečeva u Super ligi, odmah nakon Crvene zvezde i Partizana, tako da se za predstojeće dve utakmice sa crveno-belima očekuju prepune tribine i rekordna poseta.

Fudbalski savez Srbije je četvrtfinalnu utakmicu KUP-a Srbije između šabačke Mačve i ekipe Crvene zvezde, proglasio utakmicom visokog rizika, zbog čega će bezbednosne mere biti povećane. Ulice oko stadiona „Mačve“ biće zatvorene za saobraćaj.

Cene ulaznica: Jug – 400 dinara, Istok – 500 dinara i Zapad – 1.000 dinara. Za ovaj meč važe sezonske karte.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas