Solistički koncert pijaniste Nikole Avramovića

U četvrtak, 22. februara 2024. godine u 19 časova, u sali Vukovog doma kulture u Loznici održaće se solistički koncert pijaniste Nikole Avramovića. Besplatne karte za koncert mogu se preuzeti od ponedeljka, 19. februara na blagajni Vukovog doma kulture u Loznici od 8 do 15 časova.

 

Nikola Avramović je rođen 1991. godine u Loznici gde je stekao osnovno muzičko obrazovanje u klasi prof. Bojane Bocev Nikić. Srednje muzičko obrazovanje nastavlja u MŠ „Josip Slavenski“ u Beogradu, u klasi prof. Olivere Prijić. Zatim, 2010. godine upisuje Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Ninoslava Živkovića.
Nakon diplomiranja na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, svoje usavršavanje nastavio je na Kraljevskom muzičkom koledžu u Londonu.
Pohađao je majstorske kurseve kod renomiranih pedagoga kao što su Ijan Džouns, Aleksandar Madžar, Sofija Guljak i Džulijan Lojd Veber.
Kao solista, nastupao je sa renomiranim orkestrima kao što su Simfonijski orkestar Kraljevskog muzičkog koledža, Big Bend Kraljevskog muzičkog koledža, Triniti orkestar Harou, Simfonijski orkestar mladih muzičara, Orkestar grada Sautemptona.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas