Na današnjoj konferenciji za medije, održanoj u prostorijama Gradskog odbora SNS u Loznici, Vidoje Petrović, predsednik GO SNS, izneo je podatak da je na osnovu preliminarnih rezultata sa kojima oni raspolažu, na juče održanim predsedničkim i parlamentarnim izborima za predsednika Republike Srbije, ubedljivu pobedu na svih 90 biračkih mesta u Loznici, odneo je kandidat SNS Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve. Osvojio je 66,36 odsto glasova, što je za oko sedam odsto od prosečnog rezultata na nivou države.

– Svoje pravo glasa juče je ostvarilo oko 40.000 građana Loznice, od 73.007 upisanih birača, što je izuzetna izlaznost do sada. Kada su u pitanju parlamentarni izbori, lista SNS Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve, takođe je odnela ubedljivu pobedu osvojivši 50,67 odsto glasova, što je takođe oko sedam odsto više od proseka u Srbiji – rekao je Petrović.

Prema njihovim preliminarnim rezultatima, SPS je osvojila 12,92 odsto, Ujedinjeni za pobedu Srbije 7,91 odsto, Koalicija Nada 5,25 odsto, Srpska stranka Zavetnici 4,70 odsto, Dveri 4,52 i Moramo 3,74 odsto.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas