Smršala 50 kilograma bez dijete i vežbanja

Lin Sejmor iz Southamptona u Velikoj Britaniji od detinjstva je imala probleme sa gojaznošću. Kada je broj njenih kilograma došao do broja 101, odlučila je da je krajnje vreme da smrša. Umesto dijeta i vežbanja, odabrala je manje konvencionalnu metodu, hipnoterapiju koja je dala neverovatne rezultate.

„Čitav život sam se borila sa viškom kilograma. Držala sam sve mnoge dijete, odlazila na grupne terapije, čak sam i uzimala dijetalne pilule kako bih smršala“, rekla je Sejmorova.

Ti načini su i davali rezultate, u jednom periodu je izgubila čak 44 kilograma, ali nažalost, svi efekti su bili kratkotrajni.

„Osećala sam se kao ogromna lopta. Nisam mogla lako da se krećem, hodala sam kao neka starica. Došla sam do tačke kada sam shvatila da moram da se rešim suvišnih kilograma“, dodala je Lin.

Prvo je pomislila da bi je gojaznosti spasio hirurški bajpas zahvat na želucu, ali joj je majka savetovala da proba sa hiponoterapijom.

 Pomoć je potražila u centru „Hampshire Hypnotherapy“, gde je ostala godinu  dana. Za to vreme izgubila je čak 50 kilograma koji se nisu vratili.

Više pročitajte na ŽenaBlic

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas