Dok je sahrana trajala lopovi opljačkali porodičnu kuću Andrije Miloševića

Dok je rodbina, komšije, prijatelji i kumovi, pratili na večni počinak brata bivšeg fudbalera Save Miloševića, njegova kuća u Loznici, je provaljena.

Dok je su rodbina, komšije, prijatelji i kumovi, pratili na večni počinak Andriju Miloševića, brata bivšeg fudbalera Save Miloševića, u nedelju, njegova kuća u Loznici, u centru grada, kod mosta na rečici Štiri je provaljena.

Nepoznati lopovi su, kako nam je potvrđeno u policiji, učinili su „opštu premetačinu“.Policija je uradila uviđaj. Ne zna se šta su, eventualno, odneli. Izvesno je da su sa kuće skinuli i odneli bakarne oluke.

Žena koju su Andrija i njegova supruga Danijela zadužili da brine o kući, prijavila je slučaj policiji, koja je, potom, izašla na mesto događaja, a za lopovima i vandalima se traga.

Andrija je, sa porodicom, do pre nekoliko godina, pre nego što su se preselili u Beograd, živeo u Loznici, gradu gde je imao dosta prijatelja i gde, za Boga, ne znaju družine, često one koje rade u kooperaciji sa „pajtosima“ sa leve obale Drine. Čiji je ovo „rukopis“, očekuje se da bude utvrđeno.

Ovo je skandalozno-rekli su nam Lozničani koji su, u nedelju kasno po podne, čuli za krađu u pljačku kuće na kojoj je bila i posmtnica Andrije Miloševića.

OBJAVIO NOVOSTI.RS

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas