Preuzmite besplatno mobilnu aplikaciju InfoLo i budite obavešteni !

Sjajni Maksimović doneo tri boda iz G.Milanovca (video)

Futsaleri Loznice počeli sjajno prolećni deo sezone. Sa dva gostovanja doneli su svih šest bodova. Za razliku od Zrenjanin ovaj put na veoma težak način pobedili su u Metalac u G.Milanovcu rezultatom 2:1. Strelci za Loznicu bili su Marko Perić i Stefan Krstić.

Loznica je gubila od 4 minuta ali je Marko Perić u 7 minutu izjednačio rezultat, da bi Stefan Krstić u 11 min. doveo Loznicu u vođstvo, što se ispostavilo da je i konačan rezultat utakmice.

Loznica nije bez razloga veoma respektovala ekipu Metalca. Stvarala je Loznica šanse, igrala u polju dobro ali gol ih nije hteo. Nije ovo bilo njihovo golgetersko veče ali jeste veče golmana Gorana Maksimovića koji je sve odbranio igračima Metalca koji su odigrali najbolju utakmicu sezone. Realno Metalac nije zaslužio poraz na ovoj utakmici međutim velike ekipe pobeđuju i kad im ne ide najbolje. Po prikazanoj igri Metalac ne zaslužuje mesto koje trenutno zauzimaju ukoliko nastave ovako do kraja sezone sigurno će ostati članovi Druge lige.

Loznica se nalazi na drugom mestu sa osvojenih 27 bodova koliko ima i Ivanjica dok je Bečej na prvom mestu sa 33 boda.
U sledećem kolu Loznica dočekuje ekipu Foruma iz Vršca koja ima 100% učinak u prva dva kola.

Dvorana „Breza“ G.Milanovac, Sudije: Blagoje Mijailović, Sarka Marjan, Nemanja Radić (Vršac)
LOZNICA: G.Maksimović, Perić,Rakić,Milovanović,Avramović,Obradović,Krkobabić,Ristanović,Rosić,S.Maksimovič,Petrović,Krstić
Trener Stefan Despotović
Igrač utakmice: Goran Maksimović (Loznica)

Budite informisani, PREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU.

CEO MEČ
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas