Seča rastinja ispod dalekovoda nastavljena je danas radovima u Donjoj Borini i Brasini

Uklanjanje rastinja na trasama dalekovoda na području opštine Mali Zvornik u cilju obezbeđivanja urednog snabdevanja strujom tokom zime danas je vršeno na dalekovodu 10 kV Donja Borina i Brasina, u vremenu od 09.00 do 12.00 časova, zbog čega je snabdevanje strujom u ovim selima bilo u prekidu u navedenom terminu.

Prema planu Elektrodistribucije u petak, 10. decembra, raskresivanje rastinja predviđeno je na dalekovodu 10 kV Velika Reka, ogranak za Amajić i Budišić, u vremenu od 08.30 do 14.00 časova, zbog čega će potrošači u Amajiću, Gornjem Amajiću i Budišiću u navedenom terminu biti bez redovnog snabdevanja električnom energijom biće.

U akciji seče rastinja ispod dalekovoda učestvuju radnici Elektrodistribucije iz Loznice, potpomognuti ekipama formiranim po nalogu opštinskog Štaba za vanredne situacije, obučenim za rad na terenu.

Ekipe za ispomoć čine radnici opštinskih komunalnih službi, JP „Srbijašume“, članovi Vatrogasno – spasilačke jedinice, jedinica civilne zaštine iz svake od mesnih zajednica na području opštine, kao i članovi lovačkih udruženja i drugih sličnih struktura.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi.

Ukoliko radovi budu završeni ranije dalekovod će biti uključen pre navedenog roka.

Sufinansirano od strane opštine Mali Zvornik

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas