Saopštenje za javnost povodom usvajanja liste Srpske napredne stranke u Loznici

Vidoje Petrović nosioc liste SNS Loznica

Na sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke večeras u Loznici jednoglasno je usvojena lista kandidata za odbornike u Skupštini grada za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani u aprilu.
Prvi na listi Srpske napredne stranke u Loznici biće Vidoje Petrović, predsednik Gradskog odbora i aktuelni gradonačelnik Loznice.
„Posebno se zahvaljujem predsedniku Aleksandru Vučiću i Izvršnom odboru na ukazanom poverenju da i na ovim izborima predvodim Srpku naprednu stranku na izborima u Loznici. Sav moj prethodni rad i i angažovanje uz veliku podršku koju smo imali od predsednika stranke rezultirali su istorijskim projektima za Loznicu, i siguran sam da će građani Loznice u velikom broju izaći na predstojeće izbore i pružiti apsolutnu podršku listi Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem zbog svega što je urađeno u Srbiji i u Loznici,“ rekao je Petrović nakon završetka sednice.

On je istakao da je dosadašnji rad Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Loznici uvek bio odgovoran i predan i poručio da je u potpunosti uveren da će svi zajedno kao odbor napraviti odličan rezultat.
„Srpska napredna stranka u Loznici spremna izlazi na lokalne izbore sa novim, mladim licima i očekuje odličan izborni rezultat. Na listi se između ostalog nalazi 24 žene, 24 kandidata je mlađe od 35 godina, 31 kandidat se prvi put pojavljuje u javnom političkom životu. Na listi su predstavnici iz gotovo svih mesnih zajednica i različitih zanimanja među kojima je 40 visokoobrazovanih kandidata.
“ Pozivam sve građane Loznice da na predstojeće izbore izađu masovno i omoguće nastavak započetih aktivnosti na stvaranju još boljih uslova za život u našem gradu.- Za Loznicu, Za Srbiju i našu decu! “-zaključio je svoje izlaganje Vidoje Petrović.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas