Srpska napredna stranka Okružni odbor Mačvanskog okruga, bezrezervno podržava predsednika Aleksandra Vučića u borbi protiv mafijaških klanova, koji sa svojim pomagačima iz politike pokušavaju da zavladaju Srbijom. Veljko Belivuk samo jedan je u nizu onih čiji su kriminalni poslovi i planovi dovedeni u pitanje, ali to što su se pretnjama i otvorenim ucenama obrušili na porodicu Vučić neće ih zaštiti od zakona.

Srpska napredna strankaOkružni odbor Mačvanskog okruga upozorava da su se takozvaniopozicioni lideri, na mnogo načina pridružili Belivuku nazivajući ga svedokom, iako vrlo dobro znaju da se radi o zlikovcu bez presedana, koji je direktno učestvovao u najsurovijim pogubljenjima svojih rivala.

Naš predsednik Aleksandar Vučić je više puta isticao da zna šta ga čeka u borbi protiv ovako surovih zločinaca, ali da uprkos tome neće odustati i da država mora biti jača od mafijaša. Na najnovije ucene jasno je rekao NE, a Srpska napradna stranka Okružni odbor Mačvanskog okruga svim silama stajaće uz svog predsednika. Samo zahvaljujući njegovoj ogromnoj hrabrosti, energiji i istrajnosti Srbija grabi napred.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas