Demant na saopštenje koje je objavila Zdrava Srbija
Oglasila se „Zdrava Srbija“ svojim saopštenjem , baš dobro.Sada znamo da stvar nije samo lokalna Loznička, već i na zvaničnom sajtu Zdrave Srbije vidimo konferenciju za štampu: sede Jelena Kalabić,Stamatović i Arsen Đurić, a u naslovu -Lider gradsko odbora Nove demokratske stranke Srbije Loznice -prelazimo u Zdravu Srbiju.
Zašto Stamatović i Arsen govore neistinu, nije jasno.Gospodin Mladen Kostadinović je samo običan član Nove demokratske stranke Srbije, nije nikakav lider,nije predsednik,već je razrešen sa mesta poverenika u martu ove godine,nije član glavnog odbora NDSS,nisu mesni odbori NDSS prešli u Zdravu Srbiju i naročito nije gradski odbor Nove demokratske stranke Srbije prešao u Zdravu Srbiju.
Dakle,ovo je samo jedan običan član Mladen Kostadinović,prešao u Zdravu Srbiju a Stamatović preuveličava , nebi li obmanuo građane Loznice ali i Srbije,kako je njegova stranka odjednom postala mnogo popularna i privlačna.Možda zato što se zalaže za decentralizaciju Srbije-drugim rečima za razbijanje Srbije.
Uzalud se nada Stamatović da će naši birači (NDSS-5,7%) glasati za tu politiku njegove zelene Zdrave Srbije. Oni glasaju za Miloša Jovanovića ,nacionalnog lidera koji je  za razliku od Stamatovića,odbacio Francusko-Nemački plan pa je zato pokrenuta prljava kampanja protiv njega.
Na kraju,i ovo političko naduvavanje u Loznici je delom refleks te kampanje, a Stamatović koga poznajemo i cenimo još iz Koštuničinog DSS-a ovo, ne služi na čast.
         27.10.2023.
                                  Predsednik Gradsko odbora Nove demokratske stranke Srbije