Demant na saopštenje koje je objavila Zdrava Srbija
Oglasila se „Zdrava Srbija“ svojim saopštenjem , baš dobro.Sada znamo da stvar nije samo lokalna Loznička, već i na zvaničnom sajtu Zdrave Srbije vidimo konferenciju za štampu: sede Jelena Kalabić,Stamatović i Arsen Đurić, a u naslovu -Lider gradsko odbora Nove demokratske stranke Srbije Loznice -prelazimo u Zdravu Srbiju.
Zašto Stamatović i Arsen govore neistinu, nije jasno.Gospodin Mladen Kostadinović je samo običan član Nove demokratske stranke Srbije, nije nikakav lider,nije predsednik,već je razrešen sa mesta poverenika u martu ove godine,nije član glavnog odbora NDSS,nisu mesni odbori NDSS prešli u Zdravu Srbiju i naročito nije gradski odbor Nove demokratske stranke Srbije prešao u Zdravu Srbiju.
Dakle,ovo je samo jedan običan član Mladen Kostadinović,prešao u Zdravu Srbiju a Stamatović preuveličava , nebi li obmanuo građane Loznice ali i Srbije,kako je njegova stranka odjednom postala mnogo popularna i privlačna.Možda zato što se zalaže za decentralizaciju Srbije-drugim rečima za razbijanje Srbije.
Uzalud se nada Stamatović da će naši birači (NDSS-5,7%) glasati za tu politiku njegove zelene Zdrave Srbije. Oni glasaju za Miloša Jovanovića ,nacionalnog lidera koji je  za razliku od Stamatovića,odbacio Francusko-Nemački plan pa je zato pokrenuta prljava kampanja protiv njega.
Na kraju,i ovo političko naduvavanje u Loznici je delom refleks te kampanje, a Stamatović koga poznajemo i cenimo još iz Koštuničinog DSS-a ovo, ne služi na čast.
         27.10.2023.
                                  Predsednik Gradsko odbora Nove demokratske stranke Srbije
                                                          Nenad Blagojević

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas