Saopštenje BK Loznica – Komšije za svaku pohvalu i primer –

Bokseri Loznice i Radnika, boksovali su meč proteklog vikenda u Bijeljini, na kom je Loznica slavila rezultatom 8:6. Organizacija i gostoprimstvo od strane komšija iz Bijljine bila je na vrhunskom nivou. Kad bi tražili i najmanji propust, ne bi ga našli. I pored činjenice da je rezultat do kraja bio neizvestan, da su u ringu borci davali sve od sebe, domaćin je zajedno sa publikom bio dostojanstven. Naše komšije iz Bijljine zaslužuju sve pohvale i pravi su primer svima kako jedan meč treba da se organizuje. Komšije, kupili ste veliki broj Lozničana koji će u nastavku prvenstva u velikom broju dolaziti na vaše mečeve.

Daćemo sve od sebe, da na uzvratnom meču u Lagatoru, pred prepunom dvoranom, napravimo spektakl kakav Srpski boks još nije doživeo i uzvratimo gostprimstvo. Da zajedno pokažemo čitavoj Evropi da se u Podrinju nalazi srce Srpskog boksa.

Želimo BK Radnik na čelu sa Milanom Pejčićem i Milenkom Tomićem, nastavi takmičenje u najačem stastavu i poželimo im mnogo pobeda u budućnosti. Sam ambijent za vreme meča koji je stvarala  publika je viša dimenzija u odnosu na uslove u kojima se takmičimo. Osećamo potrebu da u ime Grada Loznica  i u ime boksera kažemo: ‘Alal vera i hvala Vam ! Svi zajedno osvetlali smo obraz Bokserskom savezu Srbije.

Bokserski klub Loznica

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas