Sandro Poletan boksuje za Loznicu u derbiju prvenstva

Novi bokser Loznice je Sandro Poletan najmlađi osvajač Zlatne rukavice u istoriji, do koje je došao 2017 godine. Rođeni Banjalučanin koji ima srpsko državljanstvo tako da ima pravo nastupa za Loznicu.

Sjajan bokser predstavljaće pojačanje ekipi Loznice u veoma bitnom meču protiv Metalca iz Valjeva. Loznica se spartanski priprema za ovaj meč. Niko ne želi misliti na borbu u kojoj je Loznica u Valjevu oštećena i koja može biti presudna u osvajanju titule. Sudije tog meča su kažnjene, Loznica nema nikakve koristi od toga, mora da ide na pobedu u svakoj borbi protiv odlične ekipe Metalca. Svi u timu smatraju da mogu do rezultata 12:4 kako bi u majstorici na kraju prvenstva odmerili snage i bio odlučen prvak države.

Da li je Aleksandar Risimić skockao ekipu za ovaj meč, ima li još nekih novina saznaće se na konferenciji koja je planirana dan pre meča.

Padali su mnogo jači protivnici u prepunom Lagatoru, adrenalin koji daje loznička publika domaćim bokserima uliva strah u kosti protivnicima. Karte za meč se traže na svakom ćošku u gradu a dvorana će sigurno biti prepunjena. Ulaz je besplatan ali samo uz posedovanje karte.

TV Arena Sport direktno će prenositi ovaj meč koji počinje u 19:00 u četvrtak 21 marta.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas