ŠABAC: Loznica u polufinalu međunarodnog futsal turnira

KMF Loznica plasirao se u polufinale međunarodnog futsal turnira u Šapcu. Oni su imali najtežeg protivnika u četvrtfinalu , domaću ekipu ekipu Stella Rossa , koja je bila pojačana sa najboljim igračom KMF Crvena Zvezda, Nikolom Rnićem strelcem oba gola za svoju ekipu. Turnir u Šapcu je veoma posećen a sinoć je bilo oko 1000 gledalaca. Organizacija turnira prevazilazi naše okvire i podiguta je na veoma visok nivo.

Sjajno su odigrali Lozničani, pametno zrelo i ako su u utakmicu ušli sa dosta respekta posebno prema Rniću. Međutim kako je utakmica odmicala Nikola Nikolić i saigrači dobili su samopouzdanje i na kraju slavili sa 4:2. Golove za Loznicu postiglisu Dragiša Komarčević 2 gola, Mladen Ilić i Nikola Vićić.

Svi igrači dali su veliki doprinos ovoj pobedi ali kad Mladen Ilić i Dragiša Komarčević imaju svoj dan teško da bilo koja ekipa može pobediti Loznicu.

Ovom pobedom Loznica se plasirala u završnicu i čeka drugi polufinalni par za petak veče. Finalna utakmica igra se u subotu sa početkom u 20:00 a pre toga biće odigrana utakmica za treće mesto.

Za Loznicu su nastupili: G.Maksimović, Ilić,S.Maksimović, Nikolić, Komarčević,Avramović, Vićić, Zarić, Jevtić.

-Ovo večeras je bilo stvarno izuzetno. Ovo je ono čemu težimo da napravimo. Vreme ovih momaka tek dolazi i oni će uveliko proslaviti Srpski futsal. Cilj ulaska u polufinale je postignut među četri najbolje ekipe smo na najačem turniru u državi – kazao je predsednik KMF Aleksandar Stanković

Ukoliko se naši momci plasiraju u finalnu utakmicu InfLo će obezbediti direktan prenos u subotu od 20:00 iz dvorane Zorka u Šapcu.

foto KMF Loznica Grad

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas