SA LICA MESTA Ubijen muškarac ležao kraj puta

U Loznici se sinoć nešto pre ponoći dogodilo ubistvo. Beživotno telo muškarca ekipa „Novosti“ je zatekla kraj puta Loznica – Banja Koviljača, koji prolazi kraj nekadašnje „Viskozine“ kapije broj 2 u Trbušnici.
Nema nikakvih zvaničnih informacija o tom zločinu. Mnoge policijske ekipe bile su na mestu događaja, ali i u nekadašnjem krugu fabrike „Viskoze“, odakle su oko 1.30 uspeli da izvedu nekoliko desetina ilegalnih migranata, koji su se skrivali u ostacima zgrada.

Nezvanično se moglo čuti da su, navodno, osumnjičeni za ubistvo privedeni u Policijsku stanicu u Loznici. Niko nije mogao to da nam potvrdi ili demantuje.
– Čuo sam nekoliko hitaca nešto oko ponoći – svedoči nam meštanin Trbušnice, čija je kuća stotinak metara od mesta zločina.

– Ne znam šta je u pitanju, ali se ovuda stalno, pored migranata, motaju i drugi meni nepoznati ljudi. Jedan mi je privukao pažnju, morao sam da ga pitam šta stalno traži u krugu „Viskoze“ kada tamo nema ništa da se ukrade. Rekao mi je da ćutim i da će da bude posla i za mene. Odgovorio sam mu da me ne interesuju „kombinacije“, već da ga moje oči ne vide.

U poslednje vreme azilanti u velikim grupama, čak i do pedesetak, sklanjaju se oko nekadašnjih „Viskozinih“ fabrika „Energetike“ i „Lozofana“, a onda prelaze ulicu i odlaze do šljunkare nedaleko od Drine, verovatno kad dobiju signal da je spreman njihov prevoz preko Drine, u BiH, odakle žele da odu u Hrvatsku i dalje u neku od zemalja EU.

V.Mitric

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas