Ruska legija dobila Loznicu 8:6, Veletić demolirao Rusa (video)

Loznica je u drugom meču izgubila u Beogradu od Radničkog rezultatom 8:6. A da li bi tako bilo da su boksovali Fetahović i Poletan ? I koji je razlog ? Umesto titule, koja je mogla večeras u Loznicu čeka nas treći meč u Smederevu na neutralnom terenu.

Aličić večeras sjajan za razliku od prošlog meča u Lagatoru protiv Gligorića, zasluženo pobedio. Takođe Rus Fedorov objasnio zašto je boks umetnost ali se Jovanović odlično suprostavio. Razočarao je Harciz u dresu Loznice protiv Abasova koji je boksovao umesto Fetahovića. Očigledno da je Loznici ovaj meč bio presudan pa Sandro Poletan nije izašao na duel Džiasikevicu jer će ga sačekati za tri dana. Vouter Đokić nije se previše trudio protiv Mironchikova pa je zasluženo izgubio i to je bila pobeda Radničkog iz Moskve. Horskov je ponovo na poene dobio Batyreva što je razočaralo nepristrane komentatore Arene.

Dušan Veletić Srbin, demonstrirao je boksersko umeće, tako da je Nenad Borovčanin u čudu gledao (uhvatila ga kamera) kako jedan Srbin demolira bivšeg omladinskog prvaka sveta Sergeja Kalčugina koji je leteo na pod u nokdaun.

Kad se saberu utisci Loznica je mogla do pobede još večeras i titule protiv 6 legionara od kojih trojica imaju naše državljanstvo i boksovaće za reprezentaciju Srbije na sledećem velikom takmičenju. Treći meč biće neizvestan i predpostavljamo da će suđenje biti kao u večerašnja poslednja dva meča od strane bokserskih penzionera od kojih jedan kaže borcima „No u potiljak“

Danas je na meču bio prisutan Dragan Kojić Keba, koji je dao podršku svojim zemljacima a boksere Loznice ugostio je  Milutin Baštovanović.

Ne može a da se ne pomenu komentatori Arenasporta Slaviša Čurović (glumac) i Mujo Bajrović …….  Ipak gledajte „The Mappet Show“ tamo svi glume, ovde samo jedan ali je dobar glumac i ništa više. Sutra u Loznici profitiraju prodavci tv uređeja, mnogo ih je polupano zbog njih dvojice.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas