Rukometaši Vojvodine osvojili trofej Svesrpskog kupa u Loznici (video)

Rukometaši Vojvodine po peti put put su podigli trofej namenjen pobedniku Svesrpskog kupa i pokazali da su neprikosnoveni u ovom takmičenju. Novosađani su nakon Metaloplastike u polufinalu, u finalu savladali MRK Slogu iz Doboja rezultatom 30:20 (16:8).
Vojvodina je u utakmicu ušla rešena da osvoji još jedan trofej Svesrpskog kupa. Diktirali su tempo utakmice od početka do kraja i nisu dovodili u pitanje pobednika utakmice. Sloga iz Doboja, koja je iznenadila Borac u polufinalu, nije uspela da napravi novo iznenađenje.

Nakon četiri osvojena turnira – 2014. godine u Tesliću, 2016. u Novom Sadu, 2017. u Banja Luci i 2019. godine na Palama, Novosađani su dodali i peti trofej osvojen u Loznici za maksimalan skor pet od pet.

Najefikasniji u ekipi Vojvodine bili su Nemanja Ratković sa 5, a Gregor Ocvirk, Darko Milenković i Aleksa Kljajić su postigli po 4 gola. U ekipi Sloge najefikasniji je bio Vladimir Stanković sa 7 postignutih pogodaka.

MRK SLOGA: Bogdanović, Peštić 1, Stojanović, Đurđević 4, Blagojević, Tulendić, Damjanović 2, V. Stanković 7, Trifunović, S. Stanković 1, Gavrić, Ristić, Knežević 1, Savičić, Milićević 4, Bajović

RK VOJVODINA: Šijan 3, Kurteš 3, Pribak 1, Ocvirk 4, Vukovljak, Verkić, Žmavc, Milenković 4, Tasić, Rađenović 1, Ratković 5, Tomić 1, Nikolić 1, Kljajić 4, Šotić 3, Bedoui

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas