Radovi na putnoj infrastrukturi u selima Donjeg Jadra

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji i uređenju putne infrastrukture u mesnim zajednicama Donjeg Jadra. Na deonici puta od Donjeg Dobrića ka Straži danas je obnovljeno više oštećenja na asfaltnom putu od Ćosića mosta do pružnog prelaza u Straži. Tako je u značajnoj meri unapređena bezbednost za sve učesnike u saobraćaju jer tim putem se osim u ove dve mesne zajednice stiže i u obe Lešnice i Jelav.
Naročito je zamašan poduhvat putara u Kamenici. Po nalogu Javnog preduzeća Loznica Razvoj započeta je obnova puta ka kameničkom groblju u dužini od 1,7 kilometrara. Cela trasa puta biće izravnata i zasuta rizlom. Zacevljena je i plahovita reka Kamenica u koju se posle obilnih kiša uliva sva voda sa Cerske visoravni i plavi okolna domaćinstva. Za Kameničane, gde ima oko 80 domaćinstava to je bio primarni projekat u režiji Grada Loznice i taj posao odvijaće se više dana.
U centru mesne zajednice Joševa, na putnom usponu ka ambulanti juče je završeno postavljanje zaštitne odbojne ograde duž 30 metara puta čime je oživotvoren dogovor sa sastanka meštana Joševe i rukovodstva grada na čelu sa gradonačelnikom Loznice Vidojem Petrovićem.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas