Radnički moćan, rukometaši poraženi,završeno Džiju-Džicu prvenstvo

Klupčani moćno startovali u prolećnom delu prvenstva. Oni su sa gostovanja u Dračiću doneli sva tri boda pobedivši ekipu Mladosti sa 3:1 golovima Cerovca, Pavlovića i Marjanovića.

Tim Dragana Cerovca delovao je moćno na ovom meču, dominantnost na terenu predvodio je sjajni Pavle Marjanović i bilo je pitanje samo sa koliko golova će se vratiti u Klupce.

Sa ova tri boda Radnički se polako penje ka sredini tabele i ostvarenju cilja opstanku u ovom rangu. Već u sledećem kolu u Klupcima sledi veliki ispit za Rala, stiže jedna od najboljih ekipa u ligi Sloga.

Borac iz Lešnice na svom terenu pobedio je Drinu rezultatom 1:0 dok je Mladost DD poražena u Prnjavoru rezultatom 2:0. Na čelu tabele je ekipa Rađevca iz Krupnja.

MRK Loznica, u subotu je u dvorani SC Voždovac na Banjici pretrpela poraz od ekipe RK Rekreativo iz Beograda, rezultatom 22:21. Nisu imali sreće puleni trenera Nedeljkovića na ovom meču, gol su primili u poslednjoj sekundi i zato se u Loznicu vratili bez zasluženog boda. I pored poraza oni su i dalje u vrhu tabele. Već u sredu očekuje ih nova utakmica protiv RSU Akademija Lečić, utakmica će početi u 18 časova i 30 minuta.

58 medalja – 29 zlatnih, 15 srebrnih i 14 bronzanih je bilans osvojenih medalja na prvenstvu Srbije, Džiju Džicu kluba Loznica, Akademije borilačkih sportova.

Prvenstvo Srbije organizovano je uz podršku gradske uprave i UFK “Lagator“.

Aleksandar Tomić kaže da su u klubu izuzetno zadovoljni uspešnom organizacijom prvenstva, kao i ostvarenim rezultatima.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas