Rađevac slavi titulu

proslava big (Custom)
foto / www.fkradjevac.rs

Nekoliko godina titula se čeka u Krupnju, konačno je stigla ovog leta a u prilog tome sledi promocija knjige „90 godina FK Rađevac“ čiji recezent Slobodan Santrač, uručenje pehara a potom gala proslava titule gde će sve goste zabavljati fenomenali MEGAMIX bend.

Sledi gala proslava tutule još neviđena na ovim prostorima. Velike fudbalske ličnosti, fudbalski asovi, fudbalski klubovi širom Srbije, sportski radnici članovi Fudbalskog saveza Srbije i omladina Krupnja uz voditelja glumca Bore Božanića i Megamix benda slaviće titulu i ulazak Rađevca u zonu DRINA.

Utakmica sa Provom pomerena je da se igra u subotu pošto ništa ne odlučuje sa početkom u 18:00. Pre utakmice Fudbalskom klubu Rađevac predstavnici Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga uručiće pehar za osvojeno prvo mesto u Mačvanskoj okružnoj ligi.

Posle utakmice tačnije u 20:30 u ugostiteljskom objektu „CENTAR“ biće izvršena promocija knjige „90 godina FK Rađevac“ čiji je recezent proslavljeni fudbalski as Slobodan Santrač. Uz Santrača biće i članovi Fudbalskog Saveza Srbije, Radisav Rabrenović iz Novog Sada kao i veliki broj prijatelja iz fudbalskih krugova Srbije.

Posle promocije knjige uslediće večera i slavlje koje su u potpunosti zaslužili fudbaleri Rađevca i njihovo rukovodstvo. Ovom prilikom pozivaju se svi prijatelji kluba kao i omladina Rađevine da dođu na proslavu i uveličaju slavlje gde će na veličanstven način uz Megamix bend pozdraviti šampione.

UTAKMICA POČINJE U 18:00 // PROMOCIJA I PROSLAVA U 20:30 UGOSTITELJSKI OBJEKAT CENTAR U KRUPNJU

IZVOR FKRADJEVAC.RS

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas