Fudbaleri KMF Loznica Grad odigrali su svoj prvi meč u pripremnom periodu. Oni su u Valjevi igrali sa jednom od najboljih ekipa u zemlji prvoligašem RB iz Valjeva gde su izgubili rezultatom 8:2.

Futsal tim Loznice ostavio je dobar utisak gledajući činjenicu da im je ovo prva utakmica od osnivanja kluba ali i da su pred sobom imali sjajan tim trenera Begovića.

Detalj sa utakmice

-Igrali smo sa profesionalcima a trudićemo se da zakažemo što više utakmica sa ovako jakim ekipama iz prve lige kako bi naša ekipa stekla više iskustva. Jako sam zadovoljan onim što su prikazali naši momci  i ako nisu bili kompletni. Takođe zahvalio bih se ljubaznom domaćinu koji nas je dočekao veoma srdačno a mi će mo već sledeće sedmice da im uzvratimo gostoprimstvo u hali Lagator. Pošto je naša oprema (dresovi) još na izradi, u susret nam je izašao Antimon iz Zajače i hvala im – kazao je predsednik KMF Loznica Grad Aleksandar Stanković

Sa druge strane šef stručnog štaba KMF RB gospodin Begović izneo je svoje mišljenje.

-Jako interesantno da jedan klub ima na početku ovako dobre igrače, prijatno sam iznenađen mladom ekipom Loznice jer se sećam kad smo mi počinjali kako je bilo teško. Mi smo 6. golova postigli posle grešaka protivnika što vam govori o kvalitetu. Ovog leta smo se jako dobro pojačali za nastupajuću sezonu i ulazimo u nju sa velikim ambicijama kazao je Begović

KMF RB u Valjevu ima preko 300 registrovanih fudbalera sa školom fudbala. Može se reći da je to najveća škola futsala u zemlji.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas