Prva pobeda Loznice ovog proleća na strani (video)

Fudbaleri Loznice zabeležili su prvi pobedu na strani ovog proleća. Oni su u 28 kolu pobedili Mokru Goru rezultatom 2:0. Strelci za Loznicu bili su Stanković i Stevanović.

Oni su i dalje ispod crte za ispadanje ali ova pobeda donela im je nadu da u poslednja dva kola zavise samo od sebe a potrebno je da zabeleže obe pobede do kraja prvenstva. Prvo kući protiv Fapa a potom u poslednjem kolu protiv Prova u gostima.

 

Nezvanično se pojavljuje informacija da će ekipa Slobode iz Užica koja je ispala iz Prve lige od seledeće sezone nastaviti takmičenje iz Zonskog stepena takmičenja. To bi značilo da će opstanak izboriti i jedna ekipa ispod crte. Ova informacija nije zvanična i treba je uzeti sa rezervom.

U poslednja dva kola očekuje nas dramatična završnica Srpske lige. Loznica po treći put uzastopno učestvuje u njoj. Za opstanak u najačoj Srpskoj ligi u Srbiji boriće se: Loznica,Budućnost Krušik, Provo, Drina, Sloga Petrovac na Mlavi, Mokra Gora i Mladi Radnik. Ekipi Smedereva potreban je bod u naredna dva kola kako bi se plasirala u Prvu ligu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas