Pršti na Lagatoru za prolećni plus,Lukić odlučan (video)


Fudbaleri Loznice već devet dana neumorno 2. puta dnevno treniraju pod nadzorom stručnog štaba, koji od ove zime predvodi trener Dragan Alipmić. Veliku pomoć ima od njegovih saradnika Gorana Maksimovića, Dragana Aćimovića i Marka Markovića.

Ogromne promene desile su se ove zime u timu Loznice. Stižu fudbaleri, pršti na sve strane, odlaze oni koji nisu zadovoljili stižu pre svega provereni i ono najbitnije lozničani. Tu su naravno i perspektivni igrači na kome je budućnost kluba poput mladog Đurića koji se vratio. Primećuje se dobra atmosfera u ekipi, nekako sve deluje pozitivno, radosno a sa druge strane ozbiljno.

Vlastimir Lukić je u izjavi za LoInfo rekao samo one igrače koji su stigli i registrovani za klub, ne želeći da spominje fudbalere koji su potpisali, čija procedura registracije još nije završena (neki su već na treninzima). Predsednik kluba je oprezan i to sa razlogom. Odlučno se upustio u borbu sa svim nedaćama koje su zadesile klub u proteklom periodu na sportskom planu. Rešen da konačno bez kvazi menadžera dovodi igrač i to samo proverene. Sa druge strane napravio je ogroman korak, kao niko do sad u vraćanju klupskih dugova koji su se skupljali mnogo godina. Veći deo tih dugova je rešen, vreme je za fudbal i to fudbal kakav mogu da priušte samo naši momci koji vole i srcem igraju za zeleno-beli dres.

Pogledajte šta su za LoInfo izjavili predsednik Vlastimir Lukić, trener Dragan Alimpić i fudbaler Goran Matić.

 

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas