Promena ! Bivši selektor na klupi Loznice

Duško Obadović i Loznica nisu produžili saradnju a za novog trenera Loznica je dovela nekadašnjeg bivšeg selektora reprezentacije Srbije U17  Sašu Nikolića.

Ogroman uspeh napravio je Duško Obadović poslednih godina sa Loznicom, doveo je klub od zonskog stepena takmičenja do Prve lige. Njegov uspeh ostaje upisan krupnim slovima u istoriji kluba. Novi trener na sebe preuzima veliku odgovornost koju ostavlja Obadović a to je BEZ PORAZA KOD KUĆE.

A ko je novi šef stručnog štaba Loznice Saša Nikolić ?

Prve fudbalske korake načinio je u Dinamu iz Zagreba. Put fudbalera ga je preko Zvezdare dalje vodio do Čelika iz Zenice, Železničara, Železnika. Usledio je novi početak, a igla fudbalskog kompasa ponovo je pokazala u pravcu Železnika. Nekadašnji prvoligaš iz istoimenog dela grada je te 1999 godine. dobio mladog i perspektivnog trenera. Na klupi „Lavova“ ostao je dugi niz godina, a pod njegovom palicom klub je čak tri puta igrao polufinale nacionalnog kupa. Veliki uspeh predstavljala je i visoka četvrta pozicija u nacionalnom šampionatu tadašnje zajedničke države sa Crnom Gorom (sezona 2002/2003). Iste godine poneo je titulu najboljeg fudbalskog stručnjaka u državi. Bile su to lepe preporuke za prvi inostrani angažman. Po povratku kući iskustvo štečeno u Kini iskoristio je za osvajanje svog prvog trofeja. Ostaće zapisano da je 2005 godine. sa svojim „Lavovima“ u finalu nacionalnog Kupa nadigrao Crvenu Zvezdu. U pitanju je bivši trener Železnika, Napretka, Banata, Lokomotive iz Plovdiva, Bežanije Radnika iz Surdulice Vardara iz Skoplja i mnogih drugih klubova. Bio je selektor reprezentacije Srbije U17. Još se pamti kad je u završnim kvalifikacijama izgubio u nadoknadi vremena od vicešampiona Engleske a presudio mu je niko drugi nego Teo Volkot jedan od najboljih fudbalera Arsenala. Treba dodati još da se bavio i malim fudbalom, i bio golman reprezentacije u nekoliko navrata kada je ovaj sport u pitanju.

Pokušavao da stupimo u kontakt sa Sašom Nikolićem i čujemo njegove prve utiske o novom klubu. Pratite naš portal !

tri fenjera docek 2016 (Custom)

 

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas