Proizvodi inspirisani prirodom Hedera Vita

Ručno rađeni proizvodi, kreirani u malim serijama, napravljeni od prirodnih supstanci, organskih sirovina i zdravih komponenti, udruženi su sa proizvodima koji se rade po modernoj tehnologiji i savremenim standardima.

Uz korišćenje inovativnih sirovina dobijenih od najprestižnijih svetskih laboratorija, nastala je ponuda Hedera Vita proizvoda, a čiju efikasnost i kompatibilnost naučno potvrđuju domaće i inostrane laboratorije, kao i nezavisni instituti za istraživanje, koji Hedera Vita kozmetici daju najbolju ocenu za kvalitet.

Sve što danas podrazumevamo pod brendom „Hedera Vita“ počelo je od sna uporne, mlade žene, Olgice Samoilović, koja je 18. maja 2011. godine osnovala firmu, sa željom da ispolji svu svoju kreativnost i da se samostalno bavi poslom u svetu prilično surove konkurencije.

Prvi proizvod „Hedera Vita“ bio upravo sapun koji je Olgica sama napravila.

Nakon decenije rada u svetu kozmetike, sapuni se i dalje rade isključivao ručno, od sirovina prirodnog porekla, to je tradicija kojoj Hedera Vita ostaje verna. Dugogodišnje iskustvo, uz proverene, pažljivo odabrane recepture su Hedera Vitu učinili prepoznatljivom na polju prirodne kozmetike.

Uz mnogo truda, istrajnosti i maštovitosti, od mikropreduzeća, stvorena je današnja velika kompanija čiji se proizvodni pogon i administrativni prostor prostiru na 2000m2, sa četrdeset zaposlenih i sa asortimanom od gotovo 300 različitiih kozmetičkih proizvoda za negu lica, tela, kose kao i sa terapeutskim programom.

  1. godine u proces proizvodnje implementiran je GMP STANDARD koji garantuje kvalitet i omogućava da se svi preparati dosledno proizvode i kontrolišu u skladu sa standardima kvaliteta odgovarajućim za njihovu željenu namenu i planiranu upotrebu.

„Hedera Vita“ proizvodi prodaju se u 15 zemalja sveta, a zahvaljujući visokom kvalitetu i zadovoljnim klijentima, sve više uglednih kompanija želi da „Hedera Vita“ obavlja uslužnu delatnost za njihove  robne marke, jer se pokazala kao firma koja ume da uoči potrebe kupaca i da kreira kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti njihove potrebe.

Članovi Hedera Vite posao rade sa elanom te i sami proizvodi odišu uloženom ljubavlju i trudom. Ukoliko je nešto stvoreno srcem i uz osmeh, samo istu takvu energiju može preneti dalje.  Vodilja Hedera Vita Brenda je želja da se sačuva ne samo spoljašnja lepota korisnika, već i ona unutrašnja, a ona se najbolje pokazuje kroz osmeh zadovoljnih korisnika.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas