PROGNOZA Od snega ni traga, ali zato nam prete drugi PROBLEMI!

U Srbiji će ujutro biti mestimično slab, lokalno i umeren mraz, a u nižim predelima, po kotlinama i rečnim dolinama magla koja će se samo ponegde zadržati i pre podne, dok će tokom dana u većini krajeva biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.
Samo u Timočkoj Krajini će se tokom dana zadržati oblačno i tmurno vreme.

Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni vetar, posle podne i uveče u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura kretaće se od minus sedam do minus dva, a najviša od jedan do pet stepeni Celzijusa.

Budite bolje informisani od drugih gledajte prenose uživo, dobijajte informacije u sekundiPREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU.

U Beogradu će ujutro biti slab mraz i magla, a tokom dana pretežno sunčano. Duvaće slab i umeren vetar, istočni i jugoistočni, posle podne i uveče u pojačanju. Najniža temperatura će biti oko minus dva stepena Celzijusa, a najviša oko četiri stepena.

U Srbiji će do četvrtka ujutro biti mestimično slab mraz, u sredu lokalno i umeren mraz. U sredu tokom dana se očekuje postepeno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme. Zatim će biti pretežno oblačno, u četvrtak u severozapadnoj, zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, a u petak ponegde i u ostalim predelima kiša.

Za vikend će biti suvo i toplije. Početkom naredne sedmice očekuje se novo naoblačenje, ponegde sa kišom. U Timočkoj Krajini tokom celog perioda će biti oblačno i tmurno povremeno sa rosuljom, u košavskom području i vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno i olujnim, jugoistočnim vetrom.

Usled očekivanih biometeoroloških prilika izvesna opreznost se i dalje savetuje srčanim bolesnicima. Tegobe su moguće i kod osoba sa disajnim problemima. Od meteoropatkih reakcija mogući su glavobolja i poremećaj sna.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas