Pripremna nastava opet počinje u KZM Loznica

Od danas, 01.03.2022. godine biće ponovo otvorene prijave za učenike završnih razreda osnovnih škola za upis na besplatnu pripremnu nastavu u okviru Kancelarije za mlade Loznica. Program je u potpunosti finansiran iz budžeta grada Loznice a u okviru Lokalnog Akcionog plana za mlade.
-Nažalost, prethodne dve godine zbog pandemije virusa Kovid-a, nije organizovana pripremna nastava zbog sigurnosti i zdravlja mladih, ali ove godine uz poštovanje najstrožijih mera prevencije Kovid-a ćemo organizovati uz veći broj manjih grupa a planirano je da primimo 100 učenika na oba predmeta (srpski jezik i matematika). Učenici iz Republike Srpske će takođe moći da se prijave a sve termine ćemo prilagoditi potrebama učenika. Prijave će biti otvorene do petka, 04.03.2022. godine do kraja radnog dana – kažu u KZM Loznica
Kao i prethodnih godina biće angažovana dva predavača, a pripremna nastava će se odvijati u prostoru Omladinskog centra Loznica. Program besplatne pripremne nastave za osnovce se održava od 2013. godine i do sada je prošlo oko 1400 učenika koji su postizali odlične rezultate na prijemnim ispitima a svakako je znatno olakšanje za budžet roditelja.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas