Prijem za delegaciju Zajače

U razgovoru tokom prijema kod gradonačelnika Loznice Vidoja Petrovića sa delegacijom mesne zajednice Zajače povodom sedamdesete godišnjice postojanja Fudbalskog kluba „Antimon“ izneto je obostrano zadovoljstvo saradnjom u svim oblastima društvenog života.
Predstavnici kluba su preneli zahvalnost na dosadašnjoj podršci i razumevanju Grada Loznice na ulaganjima u sportsku infrastrukturu i razvoj fudbalskog sporta koji u tom mestu datira od 1952. godine.Srpskoligaš „Antimon“ je zato okosnica ove specifične sredine koja je zahvaljujući sportu ujedinila mlade generacije. Trenutno od 11 igrača prvog tima njih devet su iz ovog mesta i nose dres Antimona.
Gradonačelnik Petrović kaže da je sport oduvek bio način zbližavanja ljudi i izgradnje zdravih stilova života. Pored toga što naš grad izdvaja godišnje oko 180 miliona dinara za sport, u Loznici se gradi pravi lagatorski hram sporta, sa novim fudbalskim i atletskim stadionima i pratećim kompleksom za druge sportove.
Kažu, da dobre namere povezuju slične karatere. Na tom putu najbolja formula uspeha jeste da se glasovi birača nagrađuju kapitalnim projektima države što je na primeru Loznice itekako vidljivo. Kada je reč o ovoj mesnoj zajednici, to se pre dvanaest godina potvrdilo izgradnjom i rekonstrukcijom celokupne trase novog asfalta od Loznice do Zajače, na putu čijom kockom je prvi autobus stigao daleke 1964. godine.
Sve dalje investicije, kako je zaključeno u srdačnom dijalogu u Gradskoj upravi, realizovaće se planski i organizovano, shodno prioritetima koji će biti usaglašeni u samoj Zajači, sa meštanima i Savetom mesne zajednice.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas