Prijem gradonačelnika za odbornike, direktore i medije (video)

Gradonačelnik Vidoje Petrović seriju novogodišnjih prijema u Naučno obrazovnom centru u Tršiću danas je nastavio prijemom za predstavnike državnih organa i institucija, odbornika gradske Skupštine i medija. Rekao je da je za nama ostala godina u kojoj su pored pandemije na njenu složenost uticala i određena globalna zbivanja koja su svakako imala svoj refleks, kako na našu zemlju, tako i naš grad.

Posebnu zahvalnost uz prazničnu čestitku za „izuzetan doprinos na demokratizaciji društva, objektivnoj i potpunoj informisanosti“ gradonačelnik Petrović je iz Tršića danas poslao medijima i redakcijama iz Loznice.

„Uloga medija u društvenom životu svake zajednice je izuzetno velika i ja sam kao gradonačelnik veoma ponosan što grad ima sve pisane i elektronske medije koji bez bilo kakvih pritisaka funkcionišu u skladu sa svojom uređivačkom politikom“, istakao je gradonačelnik Loznice.

Uz čestitke sugrađanima povodom novogodišnjih i božićnih praznika predstavnici javnog sektora osvrnuli su se na godinu za nama, za koju kažu da je godina pozitivnog bilansa.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas