Prijem gradonačelnika za odbornike, direktore i medije (video)

Gradonačelnik Vidoje Petrović seriju novogodišnjih prijema u Naučno obrazovnom centru u Tršiću danas je nastavio prijemom za predstavnike državnih organa i institucija, odbornika gradske Skupštine i medija. Rekao je da je za nama ostala godina u kojoj su pored pandemije na njenu složenost uticala i određena globalna zbivanja koja su svakako imala svoj refleks, kako na našu zemlju, tako i naš grad.

Posebnu zahvalnost uz prazničnu čestitku za „izuzetan doprinos na demokratizaciji društva, objektivnoj i potpunoj informisanosti“ gradonačelnik Petrović je iz Tršića danas poslao medijima i redakcijama iz Loznice.

„Uloga medija u društvenom životu svake zajednice je izuzetno velika i ja sam kao gradonačelnik veoma ponosan što grad ima sve pisane i elektronske medije koji bez bilo kakvih pritisaka funkcionišu u skladu sa svojom uređivačkom politikom“, istakao je gradonačelnik Loznice.

Uz čestitke sugrađanima povodom novogodišnjih i božićnih praznika predstavnici javnog sektora osvrnuli su se na godinu za nama, za koju kažu da je godina pozitivnog bilansa.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas