Preventivni pregledi u Zdravstvenom centru

Na jučerašnjim preventivnim pregledima koji su na inicijativu Ministarstva zdravlja organizovni u 170 zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Loznici odazvao se 161 građanin. Tako da je ovo još jedna uspešna preventivna akcija koju smo sproveli. Hvala građanima na odličnom odazivu pozivu da dođu i provere svoje zdravstveno stanje.

Za proteklih sedam dana u službama Zdravstvenog centra Loznica pored brojnih pregleda u specijalističkim službama (hirurških, ginekoloških, ortopedskih, uroloških, oftalmoloških, pulmoloških) i na odeljenjima urađeno je i:

U Službi hitne medicinske pomoći je pregledan 501 pacijent, obavljene su 66 intervencije na terenu, 95 pacijenta upućeno je na sekundarni nivo na dalju dijagnostiku i lečenje.

U Službi urgentnog prijema pregledana su 218 pacijenta, 51 hospitalizovano, dva pacijenta prevezena su u Beograd, a jedan u Zdravstveni centar Valjevo.

U Porodilištu za sedam dana rođeno je 11 beba i to 8 devojčica i 3 dečaka.

U Službi za zdravstvenu zaštitu dece i omladine pregledano je 2165 pacijenata i obavljeno je 369 intervencija.

Služba opšte medicine obavila je 4465 pregleda i 2482 različitih medicinsko-tehničkih radnji, od toga 384 intervencije u okviru kućnog lečenja.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas