Prekid utakmice u Lipnici,ostavka Zagrađanina (video)

Danas su zaostalu utakmicu odigrali ili bolje reći trebali odigrati Sinđelić i Mladost DD u okviru 27. kola Mačvanske okružne lige. Gledaoci, njih oko 300 samo su bacili pare na ulaznice jer se igralo 35.minuta. U tom minutu gosti su ostali bez dovoljnog broja igrača zbog povrede a zamene su već izvršene. Tačnije, taktički su to odradili jer su zbog odluka sudije Milutinovića želeli da napuste teren. U tom momentu rezultat je bio 1:0 za Sinđelić.

Domaći igrači imali su veću želju za osvajanje bodova koji ih mogu ostaviti u ovom rangu, igrali su jače i čvršće što im se isplatilo pošto su rano poveli. Sa druge strane gosti su ušli bojažljivo u meč pa je čudna odluka sudije koji je u prva 4 minuta gostima dodelio 4. žuta kartona a do 35 minuta podelio je još 4 žuta i jedan crveni karton. Dok je sa druge strane propustio da igraču domaće ekipi dodeli opomenu zbog brutalnog starta.

Odmah po završetku trener Mladost DD, Nikola Zagrađanin podneo je ostavku, vidno razočaran u sva fudbalska dešavanja.

-Očigledno da ja ne znam da radimo ovaj posao, pa neka se igra u nastavku bez mene. Ne želim biti deo ovog cirkusa sa ljudima koji nisu šutnuli ni mačku sa praga. – kazao je za InfoLo Zagrađanin.

Sinđelić se u ovom momentu nalazi na 13 mestu sa 32 boda koje ih vodi u baraž za opstanak ,Mladost je na 12 mestu sa jednim bodom više.

FK Mladost DD je u FS Mačvanskog okruga redovno prijavio snimanje utakmice o čemu su obavešeteni u domaćem klubu. Oni ipak nisu dozvolili da se utakmica snima, zbog čega bi po pravilniku trebali da snose sankcije.

Ipak pojedini detalji sa utakmice su snimljeni sa tribine i možete ih pogledati.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas