Povodom Dana opštine Mali Zvornik, 17. septembra, predsednik opštine, Zoran Jevtić, uputio je čestitku sugrađanima, navodeći da je ovaj praznik za stanovnike Malog Zvornika po mnogo čemu poseban i važan, te da pruža priliku za osvrt na istoriju i postignuća koja su rezultat zajedničke posvećenosti i rada.
On je saopštio da će svečana sednica Skupštine opštine biti održana u ponedeljak, 18. septembra, u Domu kulture u Malom Zvorniku, od 12 časova, istakavši da bi svečanosti povodom obeležavanja praznika trebalo da prisustvuje potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture, Maja Gojković, koja će, kako je predviđeno, prethodno otvoriti galerijski prostor u holu Biblioteke „17. septembar“, čiju izgradnju je omogućilo Ministarstvo kulture Republike Srbije.
„Dragi sugrađani, u ime rukovodstva opštine i u svoje ime, želim da vam uputim iskrene čestitke povodom Dana opštine Mali Zvornik!
Danas slavimo zajedno postignuća i uspehe koje smo ostvarili u našem mestu.
Svaki korak napred, svaki projekat i svaki uspeh koji smo ostvarili su rezultat naše zajedničke posvećenosti i rada.
Uprkos izazovima s kojima smo se susretali, zajedno smo gradili bolju budućnost za naše sugrađane.
Poboljšali smo infrastrukturu, unapredili usluge, podržali kulturu i obrazovanje, te se trudili da život u našoj opštini bude kvalitetniji i prosperitetniji.
Ovaj dan nas podseća da smo zajedno jači i da naša solidarnost i jedinstvo predstavljaju temelj našeg uspeha.
Neka Dan opštine bude prilika da se ponosno osvrnemo na postignuća i da zajedno gledamo u budućnost s entuzijazmom i optimizmom.
Hvala svima vama, dragi sugrađani, na vašem doprinosu i podršci.
Srećan Dan opštine Mali Zvornik!“, naveo je predsednik opštine Mali Zvornik u čestitki sugrađanima.
„Očekujemo da će svečanoj sednici Skupštine opštine povodom obeležavanja praznika, zakazanoj za ponedeljak, 18 . septembra, u Domu kulture u Malom Zvorniku, sa početkom u 12 časova, prisustvovati potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture, Maje Gojković. Ministarka bi neposredno pre početka svečanosti trebalo da otvori galerijski prostor u holu Biblioteke „17. septembar, čiju izgradnju je omogućilo Ministarstvo kulture Republike Srbije“, rekao je Jevtić, navodeći da očekuje dolazak i ostalih zvanica, predstavnika državnih organa i institucija, lokalnih samouprava iz Srbije i Republike Srpske, ustanova, javnih preduzeća, privrednog sektora, verskih zajednica i različitih organizacija.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas