PRAZNIK KOŠARKE U LAGATORU Pobeda za publiku (video+foto)

 

Više od hiljadu ljubitelja igre pod obručima uživalo je u sjajnoj atmosferi i odličnoj košarci koju su u subotu uveče igrali košarkaši Loznice i njihovi gosti iz Arilja.

Na kraju zaslužena, blistavo čista pobeda izabranika trenera Danila Negovanovića, koji je, kao i ostali članovi njegovog stručnog štaba bio presrećan zbog prvog trijumfa svog tima.

Košarkaši Loznice na početku utakmice kao da su imali tremu zbog prvog nastupa u Lagatoru. Promašivali su iz čistih situacija, sve dok Nedeljković nije postigao prvu trojku.

Publika je dala krila, dodatni motiv košrakašima, koji su se bacali za svaku loptu, ulagali poslednji atom snage, kako bi predstava bila što efektnija I atraktivnija, predivne sekvence za pamćenje donele su rezultat.

Protivnik je totalno slomljen u četvrtoj četvrtini. Tada su napravili veliku razliku koja odlični gosti nisu uspeli da stignu.

Na kraju rezultat 76:59 u korist Loznice.

Prelepu sliku iz dvorane Lagator poslali su svi akteri, košarkaši i ljubitelji ovog sporta.  Poslali su poruku da će iz utakmice u utakmicu biti sve više ljudi na tribinama I da košarka preuzima sportski primat u Loznici.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas