Povelja opštine Mali Zvornik uručena direktoru preduzeća „Kayra textille“ doo

Predsednik opštine Mali Zvornik, Zoran Jevtić, uručio je u četvrtak, 23. septembra, povelju opštine direktoru Privrednog društva “Kayra textile“ doo iz Malog Zvornika, Beratu Išaširu, za doprinos zapošljavanju u opštini.

Išaširu je ovo značajno javno priznanje dodeljeno na svečanosti povodom Dana opštine, 17. septembra, a budući da direktor novootvorene fabrike tekstila nije bio u mogućnosti da prisustvuje sednici, najznačajnije opštinsko priznanje uručeno mu je naknadno.

Jevtić je Išaširu čestitao na povelji i zahvalio na dosadašnjoj uspešnoj saradnji, odgovornosti i zalaganju, zahvaljujući čemu je, u saradnji lokalne samouprave i preduzeća “Kayra textile“ doo, zaposleno 120 radnika sa područja opštine.

On je kompaniji i zaposlenima poželeo mnogo uspeha u radu i napredak u poslovanju, što će, kako je istakao, sigurno omogućiti širenje proizvodnje i nova zapošljavanja ubuduće.

Nakon uručenja priznanja, Jevtić i Išašir učestvovali su u snimanju priloga Televizije Pink posvećenog pokretanju fabrike tekstila u Malom Zvorniku.

 

Ljiljana Ristanović

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas