Poštujte svoju majku, ona vam je najbolji prijatelj

Osvrnite se na svoja najranija sećanja kao dete i pogledajte život koji imate sada. Ako imate sreće, verovatno ste uvek imali tu osobu koja je bila s vama od početka; neko ko nikad nije napustio tvoju stranu i ostat će ti tu do kraja života.

Ko je ovo? To je tvoja majka. Bila je uvek s tobom, čak i kad si bio nervozan i drzak. I ona će biti tu za vas dok pokušate izlečiti srce za razbijanje. Mama ti je bila prva najbolja prijateljica. Uvek te je ismejavala kad si bio klinac i igrala se s tobom.

Oduvek je težila tome da postane ljudsko biće koje bi na kraju moglo ostaviti nekog traga u ovom svetu. Uvek je pomno gledala sitnice o odgajanju tebe kako bi mogla imati život kakav je mogla sanjati još kao dijete. Uvek je težila da bude svesna vašeg života, jer vam je najveći obožavatelj i uvek želi biti tu za vas u slučaju da vam ikad zatreba savet.

Imate li još prijatelja koji su sposobni učiniti isto? Sve što vaša mama ikada želi u životu je da vas zaštiti od svake štete koja bi vam se mogla dogoditi. Ona je definitivna definicija bezuslovne ljubavi. Svideće ti se bez obzira na to kako se prema njoj ophodiš. Gde biste drugo pronašli osobu koja bi dosledno postavljala vaše potrebe iznad vaših?

Ovo je tvoja mama. Ovo je samo nekoliko razloga zbog kojih je najbolja prijateljica ikad. Uvek će vas kontaktirati bez obzira na sve. Kada imate majku, znate da ćete uvek imati nekoga na svojoj strani, čak i kada znate da niste u pravu. Uvek je brine kako vam ide život i kako će se ispostaviti.

Nikada nećete naći drugu osobu uloženu u život kao svoju majku. Uvek će se pobrinuti za sve što vam se dogodi. Uvek razmišlja o stvarima koje će vam možda trebati čak i kada o njima sami ne razmišljate. Osigurava da imate jaknu kad god izađete i ona zna da je hladno. Osigurava da ne zaboravite svoj kišobran u slučaju da pada kiša. Osigurava da se uvek dobro nahranite. I mnoge druge stvari.

Daće sve od sebe da vas razume iako ste praktički iz drugog sveta. Ona je žena druge generacije, ali to je neće zaustaviti da vas pokuša najbolje razumeti. Ona će stalno verovati da niste krivi dok se ne dokaže suprotno.

Ona je vrsta žene koja bi verovala da nikada nećete učiniti nešto pogrešno. Uvek će verovati da ste dostojanstvena i principijelna osoba. Ona će uložiti sebe u vaš uspeh bez ikakvih očekivanja od nagrade ili priznanja. Samo želi da budeš tamo gde trebaš biti u životu.

Ona samo želi da budete srećni, jer je vaša sreća i njena sreća. Ako trebate da sklonite svoj put da biste se osećali posebno. Nećete biti kao svi u njenim očima. Uvek ćete biti njena posebna osoba na svetu. I učinit će sve da to osetite.

lajkaj.com

Budite bolje informisani od drugih gledajte prenose uživo, dobijajte informacije u sekundi, PREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU.

 

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas