Postavljeni usporivači kod OŠ Vuk Karadžić (video)

Ispred Osnovne škole (OŠ) „Vuk Karadžić“, u ulici Filipa Kljajića, postavljeni su ležeći policajci u cilju povećanja bezbednosti dece i učenika u saobraćaju što je prema rečima pomoćnika gradonačelnika Ljubinka Đokića prioritet grada Loznice, a u narednih nekoliko dana na inicijativu gradonačelnika na pešačkim stazama pored ove, Tehničke škole i Srednje škole „Sveti Sava“ biće postavljene zaštitne ograde.
– Mi kao grad činimo da sve škole budu osvetljene, ograđene, da se pored njih nalaze saobraćajni znaci koji jasno upozoravaju da se vozači nalaze u zoni škola. Ako uzmemo kao primer ovu školu, ona je osvetljena, ima pešačke staze, elektronske portale, ležeće policajce i imaće uskoro zaštitnu ogradu – ukazao je on.
Pomoćnik gradonačelnika Ljubinko Đokić istakao je i da u toku su radovi na izgradnji denivelisanih pešačkih prelaza na kružnom toku, kod zgrade Elektrodistribucije, što su građani nedavno predložili gradonačelniku Loznice.

Budite bolje informisani od drugih gledajte prenose uživo, dobijajte informacije u sekundiPREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU.

 

 

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas