Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, Tomislav Momirović, zajedno sa čelnikomLoznice, Vidojem Petrovićem, posetio je fabriku konditorskih proizvoda „Nelly“ tokom svoje posete Loznici.

Vlasnik fabrike, Mitar Obradović, predstavio je ministru Momiroviću i Petroviću značajan put razvoja kompanije tokom proteklih 30 godina. Počevši sa samo jednim radnikom i nekoliko proizvoda, danas „Nelly“ se može pohvaliti sa 300 zaposlenih, mašinama vrednim deset miliona evra i izvozom proizvoda u više od petnaest zemalja. Takođe, istaknute su najnovije linije za proizvodnju koje su ključne za modernizaciju procesa i unapređenje kvaliteta proizvoda.

Vidoje Petrović, predsednik Privremenog organa Loznice, izrazio je zadovoljstvo postignućima „Nelly“-a i naglasio ključnu ulogu države u unapređenju poslovnog okruženja. „Bez podrške države, predsednika, Vlade i resornih ministarstava, još bismo tapkali u mestu“, istakao je Petrović.

Ministar Momirović izrazio je zadovoljstvo napretkom „Nelly“-a, naglašavajući važnost ovakvih investicija za ekonomski razvoj Srbije. „Ova fabrika je primer uspešne domaće proizvodnje koja može konkurisati na međunarodnom tržištu. Vlada Srbije nastaviće da podržava razvoj domaćih preduzeća“, rekao je ministar.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas