Polufinala danas u hali Lagator

Danas nas u hali Lagator očekuju četri polufinalne utakmice kod seniora i veterana. A juče dosta uzbuđenja u četvrtfinalnim utakmicama pa i iznenađenja.

Raspored i satnica današnjeg polufinala

17:30 Sеniоri Каfе pоsl.Prоlеćе – Каfе Sаlе
18:20 Vеtеrаni Теmidа 015 – Priјаtеlji
19:10 Vеtеrаni Vidојеvicа – Оtpаd Мilići
20:00 Sеniоri Каfеtеriја Bоnđоrnо – Vаgеn Екstеrа

Ekipa Kafe poslastičarnice Proleće veoma lako izašlo na kraj sa iskusnom ekipom Kafe Galija (5-0)  i  time pokazala da je spremna, da odbrani prvo mesto sa prošlogodišnjeg turnira u Lagatoru.

Ekipa Kafe Sale iznenadila odlicnu ekipu Voće Todorović iz Krupnja (3-1) i pokazala  da će biti ozbiljan protivnik ekipi Proleća u polufinalu.

Ekipa Wagen Ekstera je odigrala najneizvesniji meč četvrtfinala kod seniora i ostvarila pobedu u samom finišu utakmice zahvaljujući odličnim intervencijama golmana Arnautovića i strpljivosti cele ekipe  u odlučujućim trenucima utakmice. Pobeda je ostvarena  nad  odličnom ekipom Rudnik i termo elektrana Ugljevik iz Republike Srpske.(5-3)

U četvrtoj utakmici četvrtfinala seniora sastale su se ekipe Bonđorno i Kafanica, utakmica u kojoj su mladi igrači ekipe Bonđorna pojačani sa dva igrača u odnosu na prošlogodišnji turnir ,lakše nego što se očekivalo  nadmudrili znatno iskusnije igrače ekipe Kafanica krajni rezultat (3-0).Ovom pobedom Bonđorno ulazi u veliki okršaj u polufinalu sa odličnom ekipom Wagen Ekstera.

VETERANI  ČETVRTFINALE  04.01.2015.

Ekipa Temida 015 predvođena Zoranom Novakovićem trenutno najboljim strelcem turnira kod veterana veoma lako savladala dobru ekipu Auto Pajić (5-2)

Veoma uzbudljiv meč odigrale su ekipe Prijatelji i Mačak Pumpa  gde se do prvog gola čekalo do 23 minuta kada je Obadović doneo prednost ekipi Prijatelja što se na kraju ispostavilo kao konačan rezultat (1-0).

U trećoj četvrtfinalnoj utakmici ekipa Vidojevica predvođena odličnim Mirkom Andrićem veoma lako savladala iskusnu ekipu Vodovoda (6-1), inače ekipa Vodovoda je najredovniji učesnik turnira od otvaranja Lozničke dvorane sportova.

Četvrta utakmica četvrtfinala je odigrana izmedju ekipa Arno Inox i ekipe Otpad Milići i do samog kraja vodila se velika  borba za polufinale  u kojoj su vise strpljenja imali igraci iz Milića i zasluženo pobedili sa 2-0.Ovim porazom prošlogodišnji osvajač turnira se oprostio od borbe za odbranu titule.

A.Vučetić

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas