Podrinjski derbi u Ljuboviji, Loznica želi u seriju

Utakmica 20 kola Srpske liga Zapad koja se igra u Ljuboviji biće šlager kola. U Ljuboviji domaća Drina dočekuje ekupu Loznice. Veliko interesovanje vlada za ovu utakmicu pa se očekuje da tribina bude ispunjena do poslednjeg mesta. Dosta Lozničana zaputiće se ka Ljuboviji u nedelju, tako da će ekipa Dragana Alimpića imati podršku.

Veoma bitna utakmica za obe ekipe, Loznica u nešto boljoj situaciji od domaćina sa 24 boda dok je Drina dvanesta sa 20 bodova.

-Očekuje nas teška ali sigurno lepa utakmica, mi želimo da overimo tri boda iz Priboja i tako do kraja prvenstva zavisimo samo od svojih rezultata – kaže trener Drine Vladimir Mudrinić

Sa druge strane Loznica osokoljena visokom pobedom nad Poletom, odlazi kako bi napravila jednu mini seriju koja bi im do kraja olakšala situaciju oko opstanka.

-Drina a posle i Budućnost su direktni konkurenti za opstanak, idemo na pobedu u obe utakmici kako bi nas osvojeni bodovi odveli pri gornji deo tabele. Ova mini serija može nam mnogo značiti u daljem toku prvenstva. Bez kalkulacije, idemo u Ljuboviju na pobedu, a znamo da našem protivniku samo pobeda igra ulogu tako da očekujem jednu pre svega borbenu utakmicu – rekao je Dragan Alimpić trener Loznice.

Utakmica Drina-Loznica igra se u nedelju sa početkom u 15:30

KMF Loznica Grad u poslednjem kolu igraće u Valjevu sa ekipom Bezbednost. Utakmica koja ne može promeniti situaciju na tabeli ali Lozničani grabe ka devetoj uzastopnoj pobedi. Na ovu utakmicu neće putovati kompletni. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 13;00.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas