Podela paketa penzionerima ispod 25 000 din počela danas (video)

Danas je počela podela paketa lozničkim penzionerima čija su mesečna primanja niža od 25 000 dinara, a ovdašnji volonteri koji su uključeni u realizaciju te velike akcije prve pakete podelili su domaćinstvima u ruralnim predelima Gornjeg Jadra.

Vršilac dužnosti zamenika komandanta Gradskog štaba za vanredne situacije grada Loznice Dejan Stalović rekao je da je u tu svrhu obezbeđeno više od jedanaest hiljada paketa, koji će u narednim danima biti podeljeni penzionerima u svim seoskim, prigradskim i gradskim područjima.

Stalović je naveo da su paketi obezbeđeni na inicijativu Gradskog štaba, najvećim delom sredstvima iz gradskog budžeta, ali i zahvaljujući donacijama određenog broja lozničkih privrednika i preduzetnika.

„Apelujem na naše najstarije sugrađane da nastave da poštuju preporuke, smernice i uputstva Gradskog štaba i da budu strpljivi. Naši volonteri doći će do svakog penzionera i sigurno da će taj posao biti obavljen u narednih nekoliko dana, a mi ćemo se potruditi da pomoć stigne do svakog kome je neophodna“, naglasio je Stalović.

foto i video infolo.rs

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas