Počinje „Futsal“ božanstvo u Loznici

Ono o čemu nismo ni mogli da sanjamo, od jutros je stvarnost.
Na sednici Skupštine grada, dana 17.7.2018 godine zvanično je odobreno ime KMF LOZNICA GRAD.
Na glasanju, svi poslanici su bili za, nije bilo uzdržanih, niti je bilo ko bio protiv.
Gradski menadžer Dejan Stalović rekao je da je ovo sjajna stvar za grad i da je siguran da će tribine Lagatora uvek biti pune.

Osnivači kluba Aleksandar Stanković i Goran Petrović uz podršku Gradske uprave ostvarili su san mnogih građana koji vole futsal. Od jeseni KMF Loznica Grad počinje takmičenje, do tad potrebno je uraditi mnogo posla. Pionirski koraci su napravljeni, san je počeo da živi, Lagator kreće u nova osvajanja, nove velike pobede za naš grad.

 

 

-Napravili smo veliku stvar, želeli smo da uspehe u narednom periodu beležimo kroz ime grada. Skupština nam je izašla u susret i izglasala jednoglasno da možemo nastupati kao KMF Loznica Grad. Ja im se u ime svih nas u klubu zahvaljujem i obećavam da će mo sve učiniti da budu ponosni zbog toga – rekao je predsednik kluba Aleksandar Stanković

-Futsal doživljava veliku popularizaciju u Srbiji, posebno posle velikih uspeha reprezentacije Srbije. U Loznici je javnost veoma zainteresovana da gleda futsal utakmice ali do sad je imala priliku da vidi samo na Božićnim turnirima koji se organizuju ne baš po svim pravilima ove igre.

 

Od jeseni lozničani će imati priliku da uživaju u draži božanstva futsala. Svi počinjemo od nule,bez iskustva u ovom takmičenju ali se edukujemo počevši od trenera pa do igrača. Imamo mlad tim, sjajne momke, pre svega dobre ljude koji su kroz humanitarne turnire pomagali naše sugrađane i to najviše govori o njima. – kazao je Aleksandar Stanković

Futsal tim preko mesec dana već trenira u hali Lagator u stručni nazor trenera Peđe Osećanskog i Branka Borića kako bi spremni dočekali početak prvenstva.

Budi deo sponzorskog pula KMF Loznica Grad

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas