Počele pripreme za futsal utakmicu Srbija-Iran u Lagatoru (video)

Danas su Loznicu posetili članovi FS Srbije i izašli u ekspediciju provere uslova za odigravanje međunarodne futsal utakmice Srbija – Iran. Po prvim utiscima zasad sve odgovara njihovim uslovima za odigravanje ovog meča. Meč je zakazan za početak februara, 4 ili 5 februar još nije tačno definisano.

Po rečima Nenada Radića, Grad Loznica učiniće sve kako bi po prvi put u istoriji organizovala jedan ovakav meč na visokom nivou. Biće ovo jedan još neviđen spektakl u našem gradu. Majstori malog fudbala koji čine reprezentaciju Srbije, boriće se pred punom dvoranom Lagator protiv treće ekipe na svetu reprezentacije Irana.

Pošto utakmica ima međunarodni karakter važiće i takva pravila. Broj karata biće ograničen na kapacitet dvorane a specijalno će biti dograđene VIP lože. Najveći teret ove organizacije snosiće UFK Lagator na čelu sa Željkom Marjanovićem.

Rukovodstvo FSS dočekali su član Gradskog veća Nenad Radić, direktor UFK Lagator Željko Marjanović , predsednik OFS Loznica Milutin Baštovanović i tim menadžer KMF Loznica Grad Goran Petrović.

-Želeo bih da se zahvalim ljudima iz Loznice na gostoprimstvu i pripremama koje obavljamo uoči jedne veoma važne utakmice za nas. 4 i 5 februara trebalo bi da se odigraju futsal utakmice u Šapcu i Loznici a radi se o A timovima Srbije i Irana koja je jedna od najboljih reprezentacija u svetu u ovom sportu. Mi smo veoma srećni što po prvi put igramo u Loznici sa našim najboljim timom i što će Loznica imati prilike da vidi naše najbolje majstore futsala kao što su Aksentijević, Kocić, Perić i ostali naši veliki asovi. Biće ovo zaista veliki spektakl. – kazao je Igor Gačić tim menadžer reprezentacije Srbije.

U predigri ove velike utakmice naš tim KMF Loznica Grad odigraće svoju prvenstvenu utakmicu 10 kola protiv ekipe iz Prijepolja.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas