Pobeda Loznice u Valjevu

Fudbaleri Loznice odigrali su pripremnu utakmicu, zatvorenog tipa u Valjevu protiv ekipe Budućnost Krušik. Loznica je pobedila srpskoligaša rezultatom 0:3 a strelci su bili Dragiša Komarčević 2 gola i Filipović.

I na ovoj utakmici kao i na predhodnim, dva fudbalera pokazala su se kao odlična pojačanja. To su vezni igrač Aleksa Matić i desni spoljni fudbaler Njegoš Janjušević. Sutra se očekuje da u klub konačno stigne još jedan sjajan fudbaler inače naš sugrađanin.

Ekipa Dragana Mićića deluje mnogo bolje nego u predhodnoj sezoni, igra je znatno brža, sredina terena deluje dosta bolje, stvaraju se šanse samo još da se popravi realizacija. Ima  u ovoj ekipi dosta napredka ali potrebno je još očvrsnuti bedem ispred golmana Ružića. Još veći problem će biti ukoliko Mihailo Bogićević ne bude uspeo završiti papire sa Lozanom. Bogićević je igrao prošle sezone u amaterskoj ligi, bez da mora da se plati trening kompezacija Lozani ali sad pošto se radi o profesionalnom rangu, ekipi iz Švajcarske potrebno je uplatiti 100 hiljada evra, što je u ovom trenutku nemoguća misija za Loznicu.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas