Petrović poručio „Otvoreni za saradnju sa svim kojima je Loznica na prvom mestu“ (video)

Aktuelni gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović poželeo je uspešan rad novoizabranoj predsednici zakonodavne vlasti Mileni Manojlović Knežević i predstavnicima lokalnog parlamenta.

Petrović se u svom obraćanju, u ime Srpske napredne stranke,  zahvalio svim građanima Loznice koji su dali snažnu podršku na poslednjim lokalnim i parlamentarnim izborima listama SNS-a koje su imale naziv Aleksandar Vučić – Za našu decu.

“To je za nas svojevrsno priznanje da smo sprovodeći politiku predsednika stranke, naše stranke,  uspeli da u prethodnom periodu od Loznice napravimo značajno bolje mesto za život. To za nas predstavlja jednu ogromnu odgovornost da u vremenu koje je pred nama učinimo dodatne napore kako bi smo uz svu podršku naše države uspeli da obezbedimo jedan kontinuitet, a to je pre svega jedan ubrzan privredni rast, a na temelju privrednog rasta se podiže ukupan društveni život u našoj lokalnoj zajednici. Opet, po ko zna koji put sa ovog mesta, želim da svima u sali kao i izvan nje, pošaljem još jednu poruku , Srpska napredna stranka i  svi mi koji smo ovde,  apsolutno smo otvoreni za saradnju u ovom mandatu za sve one kojima je Loznica na prvom mestu . Uveren sam da cemo radi Loznice, koja nas sve povezuje, koja je jedna i neponovljiva, naša najbolja lokalna zajednica, uspeti da se u svom političkom radu uzdignemo iznad dnevno političkih polemika i okrenemo se jednoj definisanoj viziji a to je ubrzan, pre svega privredni, a onda sveukupni razvoj grada Loznice” – rekao je gradonačelnik i poručio građanima Loznice da  mogu biti uvereni da ce se i ubuduće,  kao i do sada,  uciniti sve na ubrzanom razvoju grada,  i da će Loznica u narednih 5 do 7 godina  postati jedna od 10 najbogatijih gradova  Srbije. 

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas