Lozničani će na glasačkom listiću za predstojeće lokalne izbore, kako danas stoje stvari, pred sobom na glasačkom listiću imati pet lista među kojima će birati odbornike za budući saziv lokalnog parlamenta.

Nosilac liste ‘’Aleksandar Vučić – Loznica ne sme da stane’’, na kojoj je SNS sa koalicionim partnerima, Socijaldemokratska partija Srbije, Pokret socijalista, Srpska narodna partija, Srpska radikalna stranka i PUPS, je Vidoje Petrović, predsednik Gradskog odbora SNS i dosadašnji gradonačelnik. Drugi je listu predao Gradski odbor Socijalističke partije Srbije a prvi na listi ‘’Ivica Dačić – premijer Srbije“ je predsednik lozničkih socijalista Milutin Baštovanović.

Pod brojem tri na glasačkom listiću Lozničani će imati Grupu građana (GG) ‘’Smelo za bolju Loznicu – Dragan Pajić“

Četvrti na listi je ‘’Nada za Loznicu–Nećemo rudnik-Nacionalno okupljanje (Srpski pokret Dveri-Novi DSS-POKS)-Slaviša Miletić’’

Peta na listi je  ‘’Srbija protiv nasilja-mr Dajana Đedović’’ (Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Građanska demokratska stranka, Narodni pokret Srbije) proglašena je 21. novembra, nosilac liste je Dajana Đedović, magistar menadžmenta u kulturi.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas