KMF Loznica Grad iskoristio je pauzu u prvenstvu kako bi pojačao svoje redove i van igračkog kadra. Takođe oni su spremili  himnu kluba za koju je tekst uradio Miodrag Stojnić. Pesma je sasvim neobiča, može vrlo lako ući u narod i postati opšteprihvaćena na raznoraznim slavljima i manifestacijama. Pesmu će otpevati naša estradna zvezda Pavle Dejanić jer je potpuno u njegovom fazonu.

-Pre svega hvala Miodragu Stojniću koji je napravio sjajan tekst i odradio veliki deo posla.Za izvođača se nismo dvoumili ni jednog momenta jer je u stilu Pavla Dejanića, plašili smo se samo da li će on prihvatiti. Međutim kad smo ga pozvali, velikodušno je prihvatio da otpeva pesmu, samo je rekao “ Javite mesto i vreme kad da dođem na snimanje “ a svoju veličinu je pokazao i time što ne želi za ovo nikakvu nadoknadu– kažu iz KMF Loznica Grad

Ostalo je još da se pronađe ko će odraditi aranžman pesme ali tu je već kontak napravljen. Očekuje se da himna bude završena do početka prvenstva.

Uprava kluba pojačana je sa novim članovima IO jer od ove sezone klub će imati mlađe kategorije kadetskog uzrasta u redovnom takmičenju.

Foto Printscreen Youtube

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas