Otvorene prostorije SDP u Banji Koviljači (video)

Mesni odbor Socijaldemokratske partije Srbije Banja Koviljača, ozvaničio je u subotu početak rada svojih prostorija u centru tog mesta.

Mesna organizacija ove partije postoji nešto više od dve godine i broji oko stotinak članova i simpatizera, od kojih se vecina nije bavila politikom.

Predsednik mesnog odbora SDPS-a Tomislav Živanović, izjavio je za Loznica Info da borba za bolje sutra svih meštana tek predstoji i da će jedan od prioriteta biti vraćenje Banje Koviljače u sam vrh turističke ponude Srbije.

Svesni da svet ostaje na mladima, nastoje da animiraju mlade ljude da se uključe u politička dešavanja i sami kreiraju svoju budućnost. Zbog toga je osnovan i Forum mladih koji je za samo nekoliko dana okupio dvadeset omladinaca.

Predsednica Foruma Tanja Ćirić, istakla je da se odlučila za malu i pre svega mladu stranku, jer veruje da će moci da sprovede u delo ideje svoje generacije.

Osim političkog aktivizma, planiraju da se bave humanitarnim radom, organizacijom kulturnih i sportskih dešavanja.

Prisutnima na skupu obratili su se i predsednik gradskog odbora SDPS-a Loznica Miroslav Radulović, kao i potpredsednik Gradskog odbora Socijalisticke partije Srbije (SPS) Dragan Pavlović i predsednik Mesnog odbora te partije u Banji Koviljacci Radosav Jošić. Opširnije o ovom dogođaju pogledajte u sledećem videu:

DSC_6808 (Small) DSC_6830 (Small) DSC_6837 (Small) DSC_6841 (Small) DSC_6844 (Small)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas