Osveštan futsal u Loznici, otpušten Damjanović konačno

Slaviša Damjanović nije više trener KMF Loznica Grad, konačno, samo se ne zna razlog zbog čega se čekalo do sad, kad je to trebalo učiniti još davno jesenas.

Damjanović je platio ceh neuspehu u jesenjem delu prvenstva gde zaostaje za prvoplasiranim 9 bodova sa evidentno najboljim sastavom u ligi ali nije samo to razlog ima ih puno, pa je uprava kluba rešila da raskine saradnju sa njim.

Kao i svaka ambiciozna uprava kluba izlazila je u susret treneru ispunjavajući mu zahteve. Da li se on izgubio u situaciji u kojoj se našao ,gde od kluba ima sve što je potrebno, uglavnom od prvog kola on se ili nije snašao , jednostavno imao je blokadu prilikom prvenstvenih utakmica. Doveden je da nauči igrače kako igrati sa  igračem više i manje u igri, da napravi timsku igru. On to ništa nije ispunio,  svaka utakmica je zavisila od raspoloženja pojedinaca, pa su Avramović, Milovanović, Vuletić držali neku nadu ekipi Loznice. Potrošio je veliki broj igrača posbno onih domaćih koji su prodefilovali kroz klub i koji sad nisu tu. Nije davao priliku mladim igračima čak ni 2 min do kraja kod rezultata 7:0. Mnogo što bi se moglo na dušu staviti Damjanoviću kao primer sa golmanom ali najvažnije da se u ekipu vratio Goran Maksimović.

Marko Perić veliko pojačanje KMF Loznica Grad

Nije prošlo mnogo vremena kada smo na mnoge stvari dobili odgovor što se tiče futsala u Loznici. Neke stvari su isplivale na površinu. Sada u narednom periodu biće to nešto sasvim drugo, vraćanje stvari na svoje mesto i konačno ponovo timska igra u celom klubu ali pre svega gledaćemo timsku igru na parketu koju će predvoditi legenda srpskog futsala i bivši reprezentativac Srbije Marko Perić, koji je stigao iz aktuelnog šampiona države Crvene Zvezde.

U nastavku ekipu sa klupe će predvoditi Stefan Despotović.

Odlaskom Slaviše Damjanovića osveštan je futsal u Loznici.

POGLEDAJTE KAKO SU LOZNIČANI OSVOJILI PRVI TROFEJ U 2021 GODINI PREDVOĐENI MARKOM PERIĆEM NA TERENU

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas