Osudivši terorizam, Malozvorničani pozvali na miran suživot

Savet  za bezbednost opštine Mali Zvornik zaključio je da teroristički napad na Policijsku stanicu u Zvorniku predstavlja izolovan slučaj, dok je na području opštine Mali Zvornik mirno i suživot srpskog i muslimanskog stanovništva može da posluži kao dobar primer u celoj Srbiji,

Sa ovonedeljnog skupa, kojem su pored opštinskog rukovodstva prisustvovali  Sulejman Ahmeti, imam Islamske verske zajednice Mali Zvornik, i Mevludin Karić, potpredsednik malozvorničkog Opštinskog odbora SDPS, poručeno je da stanje u Malom Zvorniku može da doprinese miru i toleranciji, kao i uzdržavanju od jezika mržnje i na području susedne opštine Zvornik.

,,Savet za bezbednost doneo je zaključak kojim se osuđuje svaki oblik terorizma i nasilja koji je učinjen bilo gde i od strane bilo koga. Od svih građana Malog Zvornika se zahteva da svojim delovanjem doprinesu očuvanju dobrih međunacionalnih i međuverskih odnosa koji su oduvek postojali na području naše opštine’’, poručio je predsednik opštine Mali Zvornik Zoran Jevtić.

On je u telefonskom razgovoru sa Zoranom Stevanovićem, načelnikom Zvornika, osudio teroristički akt i izrazio duboko žaljenje zbog nemilih događaja.

Izvor: Blic / Slobodan Pajić

Foto I: Dalibor Krstić (Nikon Coolpix L23)

Foto II: Dragan Gordanić 

Mali Zvornik - Kolonija - Centar


stihl nikolic

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas