Opština Krupanj najbolja u poboljšanju elektronskih usluga

DCIM100MEDIADJI_0017.JPG

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouoprave proglasilo je Opštinu Krupanj za najbolju lokalnu samoupravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti zbog uvođenja šest novih elektronskih usluga na portalu eUprave koje za cilj imaju unapređenje kvaliteta usluga koje opština pruža građanima i privredi.

Pored novčane nagrade u iznosu od 2,3 miliona dinara, koju dodeljuje ministarstvo, Opština Krupanj je dobila i računarsku opremu – po tri desktop računara i brza skenera, koje daruje Stalna konferencija gradova i opština (SKGO)

Ivan Isailović

– Bili smo prijatno iznenađeni kada je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave izdvojilo Opštinu Krupanj kao lokalnu samoupravu koja je pokazala izuzetne rezultate u ovoj oblasti. Omogućili smo značajno lakši pristup našim građanima važnim imformacijama putem eUprave, a naročito ostvarivanju njihovih prava u oblasti dečje zaštite, radu inspekcijskih službi, urbanističkih usluga i slično. Dobili smo vrednu nagradu koja će omogućiti lakše funkcionisanje i komunikaciju građana sa lokalnom samoupravom u budućnosti – rekao je predsednik Opštine Krupanj Ivan Isailović.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas